1 Ağustos 2009 Cumartesi

Neden Danışmanlık Hizmeti ?

NEDEN DANIŞMANLIK HİZMETİ ??KISA SÜREDE KAYIT OLANAĞI

Danışmanlık firmaları sizin haftalar içinde yapabileceğiniz tüm işlemleri en fazla 1-2 günde tamamlarlar. Bu şekilde önemli bir zaman tasarrufunda bulunmuş olursunuz.


VİZE AVANTAJI

Danışmanlık Firması başvurduğunuzda vize alma ihtimaliniz çok yüksektir. Çünkü elçilikler ve konsolosluklar vize işlemi esnasında tanınmış bir danışmanlık firmasına başvuran öğrenciler için kolaylık gösterirler.

DOĞRU OKUL SEÇİMİ

Danışmanlık firmaları, sizin ile aynı dili konuşan, yurtdışı deneyimi olan profesyonel danışmanlara sahiptir. Bu danışmanlar, gitmeyi düşündüğünüz ülkeyi ve okulu daha önce bizzat giderek görmüştür. Bu yüzden ihtiyaçlarınıza ve Beklentilerinize en uygun okulun seçiminde size önemli yararlar sağlarlar, Okul ile ilgili artıları ve eksileri anlatmanın yanı sıra, siz daha okula gitmeden okulu net bir şekilde tanımanıza yardımcı olurlar.


ULAŞIM KOLAYLIĞI

Danışmanlık firması gideceğiniz ülkeye, indirimli uçak bileti temininde size yardımcı olur.

KARŞILAMA, SAĞLIK SİGORTASI VE KALACAK YER TEMİNİ

Yurtdışına çıktığınızda havaalanında sorunsuz karşılanmanız, sağlık sigortanızın işlevsel olması ve kalacak yerinizin ayarlanmasında danışmanlık firmaları benzersiz yardımlarda bulunurlar. ,


EĞİTİMİNİZ SÜRESİNCE DESTEK

Yurtdışında yaşayabileceğiniz zorlukları aşmada size ücretsiz danışmanlık ve rehberlik yaparlar. Doğru bir danışmanlık firması, kendisine başvurduğunuz ilk günden, eğitim alıp sağlıklı olarak geri döndüğünüz son güne kadar, yurtiçinde ve yurtdışında karşılaştığınız sorunların giderilmesinde, haklı nedenler ile yaptığınız yardım isteklerinde daima sizin yanınızda olur. AİLENİZE MORAL DESTEĞİYurtdışına gidecek öğrencinin, yurtdışındaki yaşamı konusunda beklide dünyada en çok endişe duyan veliler, Türk velilerdir. Danışmanlık firmaları veli ve öğrenci arasında köprü görevi üstlenerek öğrencinin verimli eğitim almasını sağlar.


BUYRUN ÖNCE'DEN BELLİ FİRMALAR TEK OLDUKLARINDAN FİYAT ARALIKLARINI YÜKSEKÇE TUTMUŞ OLABİLİRLER.. AMA ARTIK ÖYLE DEĞİL.

Beyaz Rusya ( Belarus ) hakkında tum ögrenmek istedikleriniz, sorularınız için her an bizlere ulaşabilirsiniz.. Beyaz rusya ve türkiyede faliyet gösteren ofislerimiz ve güçlü partner kadromuzla sizler için varız. Gerek türkiyede ailenizin muhattap alacagı firmamız gerekse beyaz rusyada sizlerle bulundugunuz sürece danışmanlık yapacak kadromuzla artık içiniz rahat olabilir...Hızlı,güvenilir ve uygun fiyata öğrenim görme imkanlarını size sunuyoruz..



BELARUS ÜLKESİNDE RUSCA DİL KURSLARI


Belarus Ülkesi Minsk şehrinde bulunan, Üniversiteler de dil eğitimi ve rusca dil kursları için eğitim danışmanlığı yapmaktayiz.


karabey_34@hotmail.com

GSM +375298018225 - +375299203232






GÖRÜNTÜLERİMİZDEN BAZISI











REFERANS VEREN TEK KURUMUZ !!!!