25 Haziran 2010 Cuma

Yaz Rusça Dil Kursları

YAZ'IN BOŞ VAKTİNİZİ BELARUS'TA ÜNİVERSİTELERDE RUSÇA ÖĞRENEREK GEÇİREBİLİRSİNİZ.
SİZLERE RUSÇA EĞİTİMİNİN YANINDA BELARUS'DA DÜZENLEDİĞİMİZ GEZİLERLE KEYİFLİ BİR YAZ TATİLİ VE ETKİNLİĞİ SAĞLIYORUZ. BELARUS'DA KURS SÜRESİNCE SİZLERLEYİZ. KURS SÜRESİNCE DANIŞMANLIĞIMIZ SÜREKLİ DEVAM ETMEKTEDİR.


YAZ DÖNEMİ HAZİRAN VE TEMMUZ'DA BAŞLAYACAK 2 AY RUSÇA DİL KURSU ÖN KAYITLARI BAŞLADI. SON BAŞVURU TARİHİ 20 MAYIS !!! SEVGİLİ ARKADAŞLAR , RUSÇA'YI YERİNDE EN UYGUN ŞEKİLDE ÖĞRENİN. RUSÇA ÖĞRENEREK HEDEFİNİZİ BELİRLEYİN... EN KALİTELİ , EN UYGUN VE EN GÜVENLİ DANIŞMANLARLA BU EĞİTİMİ ALINIZ, MADUR OLMAYINIZ.


YAZ KURSU ÜCRETİ - 1350 USD

- Davetiye
- Gidiş Vizesi
- İstanbul - Minsk Gidiş Uçak bileti
- Belarus Karşılama
- Havaalanı - Okul transferi (tek yön)
- Konaklama (Yurtta 2-3 kişilik odalarda)
- Eğitim (Haftalık 20 saat ders)
- Oturum
- Danışmanlık ( Kurs suresince sizlerleyiz)
- Oryantasyon
- Özel Sağlık Sigortası (kurs süresince)
- Sertifika
- Evrak tercümeleri ve Noter tasdikleri
- Şehir gezisi
- Gsm Telefon Hattı


DAHİLDİR !!!!!!!
Tüm detayları Belarus Yetkilimiz UĞUR KILIÇ 'dan detaylı bilgiyi alabilirsiniz.


Uğur Kılıç - karabey_34@hotmail.com -
http://www.facebook.com/belarustanbul - +905318429603




ŞEFFAF , GÜVENİLİR , UYGUN VE REFERANSLI ÇALIŞAN TEK KURUM OLARAK SİZLERE EN DOĞRU BİLGİYİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ. SİTEMİZDE İRTİBAT BİLGİLERİ,FOTO GALERİ , VİDEOLAR VE REFERANSLAR KISMINDA BİR ÇOK PAYLAŞIMI BULABİLİRSİNİZ.

DETAYLARI İNCELEYİNİZ!!!!
RUS DİLİ EDEBİYATI, TURİZM VE OTELCİLİK, İNŞAAT VE MUHENDİSTLİK,ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER GİBİ BİR COK BÖLÜMÜ OKUYAN ÖĞRENCİLER YAZ'IN RUSÇA DİL KURSLARINA KATILARAK KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEKTEDİR. SİZDE BU İMKANDAN EN DOGRU VE UYGUN FİYAT'A YARARLANIN.

Yaz Dönemi rusça kursları temmuz'da başlamaktadır. Eylül 20'de bitmektedir. Kayıtların yapılması, davetiye hazırlığı ve vize alım süreleri nedeniyle Mayıs 20'de son başvurular alınır!!

Sevgili Üniversite öğrencileri, sizler için yaz dönemi haziran sonu ve temmuz ilk hafta başlayacak rusça dil eğitimi programında hazırladığımız uygun paket fiyatı ile kaliteli eğitim alabilirsiniz. Ailelerinizin ve sizlerin güveni için daha önce bizlerle kurslara katılan öğrencilerin ve ailelerinin referanslarız sizlere veren tek kurumuz!! Şeffaf , güvenilir , kaliteli dil okulları ile çalışan TEK KURUMUZ!!!

Rusça'yı Rusya da yerinde öğrenin...

RUSÇA'YI BEYAZ RUSYA'DA BARANOVİÇ DEVLET UNİVERSİTESİN'DE KURSLARA KATILARAK ÖĞRENİN.RUSÇA ÖĞRENEREK HEDEFİNİZİ BELİRLEYİN,İŞİNİZ'DE KARİYERİNİZİ YÜKSELTİN, KARİYERİNİZİ RUSÇA ÖĞRENEREK ÇİZİN.

İrtibat kurunuz ve size uygun paket fiyatları hakkında bilgi alınız. Arkadaşlarınızı bilgilendirerek grup halinde gelebilirsiniz!

Uğur Kılıç - +905318429603
karabey_34@hotmail.com
crazybeloved@gmail.com

























GÖRÜNTÜLERİMİZDEN BAZISI











REFERANS VEREN TEK KURUMUZ !!!!